top of page
Marcsi - Principal Trainer

Ha ma találkoznék a 14 éves önmagammal, valószínűleg nehéz esetnek tartanám magam nyelvtanulás  szempontjából. Magánóra, nyelvtanfolyam, iskolai angolórák... rengeteg "angol"-ban eltöltött idő, ami nem hozta meg a kívánt eredményt. 8 év angoltanulás után még mindig nem tudtam beszélni. Éreztem, hogy paradigmaváltásra van szükség a nyelvtanulásban. A tréning módszer kifejlesztése, azaz a működő nyelvtanulási technikák lepárlása és rendszerbe tétele hozta meg az áttörést mindazok számára, akik a korábbi nyelvtanulásban már kudarcot vallottak. Az üzleti életben nem tankönyvszagú tudást várnak a partnerek. Ott valódi kommunikációs készségre van szükség. A mai világban jobban, mint valaha.

VargaMarcsi-webre-9.jpg

Személyes mottóm:

"Egy embert nem lehet megtanítani valamire, csak hozzá lehet segíteni, hogy a tudást maga szerezze meg." /G.Galilei/ A tréning módszerünk eredményessége pont ebben rejlik: a hozzásegítés módjában. 

Cili - Junior Trainer

I have taught English and French as a second language teacher for 20 years. I consider my students' success my success. I have prepared children and adults for many language exams besides helping students overcome their difficulties in learning English or French. Learning languages broadens our minds and it is fun! I can help you succeed in it. Let's get better together!

IMG_20240131_103923_edited_edited.jpg

Személyes mottóm:

"Your success is my success."

Rusty - Specialist Trainer

Russell Ridgeway is a certified English as a Second Language (ESL) instructor from the US. He has more than 20 years of teaching experience with all ages and has worked with students worldwide. His love of public speaking makes him an excellent instructor for those wishing to excel in their presentation skills. His primary goal in teaching is to empower students with their English knowledge and build their confidence in so doing.

rusty_pic.jpg

My motto: Language is only one form of communication, but it can be the most precise.

bottom of page