Dóri

Nos, ha lehetek őszinte... Igazából általános iskolában nagyon rossz voltam angolból. Főleg, mert a tanárom nem volt megfelelő. Nem tudott érdeklődést felkelteni bennem, csak szárazon leadta az anyagot. Majd édesanyám felfogadott egy "trénert" (-külön tanárt, de mivel ő változtatta meg az angolhoz és más nyelvekhez való hozzáállásomat, így inkább így nevezem), aki sok munkájával elérte azt, megszerettette velem a nyelvet. Ekkor jöttem rá, hogy ez inkább egy hivatás, mintsem szakma. Hogy az nagyon is lehetséges, hogy úgy képezzük a résztvevőket, hogy közben azt élvezik is, és tényleg egy élmény a nyelvtanulás!

Mottóm:

 

Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.

/Zig Ziglar/

Nicole

I graduated in Dresden, Germany from the HOGA Schloss Albrechtsberg. I was majored in Business Administration. In 2015 I gained the TEFL Certificate, a year later TEFL certificate for business English. German is my native language. Ever since I lived and worked in Oxford, UK I love to use to the English language.

The most important thing is to give the learners opportunity to speak. That's the best way to improve the language skills.

Trainees can benefit from my wide work experience in the field of hospitality as well as from the experience I made while living in several foreign countries.

My personal motto:

Enjoy life. Gain new experience whenever possible.

Viki

I lived in Canada for 50 years, where I received my education and worked at various jobs in the retail, service, and government sectors.  

In my opinion, the most important thing for any training to be effective is the degree of trust between the trainees and the trainer. When there is trust, there is a free exchange of ideas and a willingness to listen.  This is necessary for acquiring, developing, and transferring new skills. In addition, I believe that everyone concerned should be clear about what they want and what is expected of them, and they should be willing and able to put in the time and effort that is required.

I believe in life-long learning.

My personal motto:

"Suffering is an option that one chooses".  In other words, how you see the world and how you function in it depends on your perspective.

Alexa

2016-ban végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Anglisztika szakán szociológia minorral.
 

Mindig volt egy kitűzött célom az angollal, ami szerintem kulcsfontosságú volt a tanulásban. Ilyen volt a dalszövegek megértése, a hobbik alaposabb megismerése, a nyelvvizsga, az érettségi, vagy az egyetemi vizsgák sikeres letétele. Úgy gondolom, ha megfelelő célokat tűzünk ki, és azokért kitartóan és becsületesen dolgozunk, akkor nem tudjuk elkerülni, hogy eredményt érjünk el. Az én jelenlegi célom az, hogy minél több embert motiváljak kitűzött céljaik elérésében és segítsek a hozzájuk vezető úton.

My personal motto:

“One language sets you in a corridor for life. Two languages open every door along the way.”

 

/Frank Smith/