top of page

Rólunk mondták...

Magabiztosságot kaptam

Emberközpontúbb és megoldás orientált a nyelvitrening.com. A tréning végére lehetségesnek éreztem megtanulni az angolt. A tréning végére biztosabb nyelvi alapot, kommunikációs készséget és magabiztosságot kaptam. 

A tréner odafigyelő, adaptív és segítőkész. A nyelvitrening.com rugalmas, integrálni tudja a résztvevők céljait és igényeit. (F. Zoltán, szoftverfejlesztő)

Állásinterjútréning

Az állásinterjú tréning segítséget nyújtott a motivációs levél írásban és a kommunikációban.

Az állásinterjú tréning fontos a mai világban, hogy tudjuk, egy idegen ember hogy lát minket, az önéletrajzunkon és motivációs levelünkön keresztül és mit tanácsol.

A tréner kedves, segítőkész és célratörő volt. (Sz. Szilvia, üzletvezető)

Játékosabb, vidámabb

A nyelvitréning.com játékosabb, vidámabb volt, mint a többi nyelvtanfolyam. A nyelvtanuláshoz való hozzáállásom sokat változott a tréning alatt, mert szívesebben veszem elő a tanulni valót és motiváltabb lettem. 

A nyelvitréning.com-nál kedvesek az oktatók és vidám volt a csapat. (F. Lilla, mérnök)

Emberközpontú és személyre szabott

A nyelvitréning.com emberközpontúbb, személyre szabott és hétköznapibb egy nyelvtanfolyamhoz képest. A tréner kedves, figyelmes és megértő volt. 

Egyszerűbb tanítási módszerrel több tananyagot tudtam elsajátítani.

(P. Krisztina, titkár)

Dinamika és struktúra

Dinamika és struktúra. Újra kedvet kaptam a nyelvtanuláshoz. 0 prezentációs képességről egy (szerintem) megfelelő képességre jutottam el. Gyors, hatékony, eddigi legjobb!

(V. Márton, Planning Manager)

Please reload

bottom of page