top of page

A nyelvitrening.com minden évben szponzorál egy főt, aki teljes díjfizetési mentességet kap tréningeinkből.

Megtaláltam, amit kerestem! - Váradi Anna

A szépségversenyek terepe egy teljesen más világ. Van, hogy mérhetetlen boldogság övezi körül a színpadot, és megesik, hogy krokodilkönnyekből sincs hiány. Azonban akárcsak a hétköznapokon, a munkahelyeden, az iskolapadban, itt is fontos, hogy mindig egy lépéssel közelebb kerülj a kitűzött célhoz és egyre jobb és jobb legyél! Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a legjobbakkal dolgozz együtt: Én ezért választottam a nyelvitréning.com-ot!

Váradi Anna vagyok, szépségkirálynő. 2016-ban Magyarországot fogom képviselni a Miss Grand International világversenyen, Thaiföldön.

Sokan gondolják, hogy egy csillogó mosoly elegendő lehet a sikerhez, azonban egy három hetes külföldi versenyen ez nem lesz elég. Mivel semmit nem szeretnék a véletlenre bízni, így a nyelvitréning.com trénereinek és aktív kommunikációra épülő tréningjeinek segítségével bővítem nyelvtudásom felsőfokra.

 

A legjobban azt szeretem az itt folyó oktatásban, hogy a kis létszámú csoportoknak köszönhetően mindenki ugyanolyan mértékű figyelemben részesül, illetve hasonló nyelvi szinten lévő diákokkal tanulhatok együtt, így sosem hátráltatjuk egymást.

Az én célom, hogy a kitartásommal, magabiztosságommal jövőre Bangkok-ot is sikerüljön elvarázsolnom, mely úton a nyelvitréning.com kísér végig.  

bottom of page